onsdag 21 januari 2009

Industriella kök....

Inspirationsbilder på Industriella kök,,, som får mig ATT SMÄLLA AV.... Ojojoj, vad jag älskar de!!! Rått-mjukt = Mmmmmm njuter!!!
Man kan hitta små detaljer som man kan använda och fixa till själv!!! Jag kunde inte välja ut vilka jag ville visa, så det blev en hel hög - Och fler kommer =) =)
Denna stil berör mitt hjärta och hjärna,, jag blir lycklig - och olycklig, för jag VILL HA VILL HA VILL HA....... Detta är min smak helt rakt igenom,,, inget lull lull här inte =)


(Bilder: Living Etc)Stor Kram

8 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Snygga kök! O vilket fint täcket du hittat!! Dessutom på rea - ännu bättre! :) Kram Ewa

fyraihuset sa...

Ja herre jösses vilka kök det finns. Innan vi köpte vårt nuvarande hus så var vi 1timme ifrån att köpa ett hus med ett sådant kök som du visar ovan. Varför det inte blev så är en lång historia men det grämer jag mig över ofta ofta. 70kvm stort kök med resturang kyl, bakplatta i marmor, gasspis, dubbelhoar på vardera sida osv osv... men nångång så ska ett liknande kök bli mitt.

Har du föresten ko tavlor till salu? ISåfall så får du gärna kontakta mig.

Hälsningar
Nina

Ullis/Leva på landet sa...

Kul med inspiration även om denna stil egentligen inte är min stil. Så fint täcke du har köpt. Var ju jättefint utan lakan på.

Kram Ullis

Himla sa...

Vilka coola kök!
Kul blogg du har =)

Kram Hanna

Sand mellan tårna sa...

Det första köket.... NEEEJJJ!!!! Vill inte se, jag mår DÅLIGT av att se sååååå SNYGGA!!! kök.... då vill jag liksom bara göra om allt jag äger..... igen! liksom... NO GOOD!!

och nu har du LOVAT att slamma i gröna dressen.... bildbevis tack ;)

hehe.... //Linda

Emma sa...

Hej hej!!! Jösses!!! å du pratar om att vi har fint,(kommer få) hehe... ni har det så underbart!! Jag har varit inne och läst och tittat och sagt oj i över en timme nu. Bara beundrats! Vad roligt!! Vad många man kan hitta över ett nät med samma intressen. Kommer deffinitivt att följa er! Vi har ju inte kommit så långt med vårt än. Och jag har bara visat en liten glimt om man jämför med vad vi har. Har ju två längor till(stall, lada) Som jag kommer ta kort på och visa när vi så småningom börjar renovera dem. Du är verkligen välkommen att besöka oss fler gånger! Ha det superbra kram Emma

Emma sa...

Missade att svara på din fråga om bjälkarna... Ja vi fick sätta in nya bjälkar i halva delen av huset. Dem köpte vi an en gammal man som har ett eget litet sågverk. Och på köpet fick vi en gammal fin bets. Men det var då inte lätt att få in dem. Krävdes lite tålamod.. Kram

Anonym sa...

Halloj! Vilket vackert hem du har!! Tittat runt lite på din blogg.. Ha det gott!