fredag 23 januari 2009

Köksglimtar!

Fler härliga inspirerande köksglimtar från Living Etc...











Som jag ha sagt innan,,, på varje bild kan man snappa upp nån ideé, man behöver ju inte gilla allt utan kanske någon rolig detalj!!! Eller så gillar man de skarpt, men kanske inte hos en själv... Det är sånt som är så kul,...
Oj, vad skönt att Fredagen är här.... Storhandling, fix, lite städ och don dag idag =) Vet ni?? Guuud vilken träningsvärk jag har i armarna *skratt*
Ses senare!!!



10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Tittar in för att önska en riktigt trevlig helg! Här hoppas jag få ordning på torpet och kanske sorterat lite till. I alla fall önskar jag det...

Ha det bra!

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Det är ju lite det som är grejen med alla tidningar och bloggar man läser, man gillar sällan allt, men man kan ta lite där och lite där.
Vad duktig du ska vara idag då!:) Här skulle sambon dammsuga hela huset, men vad som ingick i hela huset var tydligen oklart!:)
Kram

millandante sa...

Förstår att du har träningsvärk...
Underbara bilder! Själv snappar jag upp Irisbuketten på sista bilden...
Ha en trevlig helg!

nea i det gula huset sa...

Tjena gumman!

Så du har träningsvärk! Ha ha..
Kan tänka mig att ni hade riktigt mysigt igår! Och din massage är jag inte ett dugg avundsjuk på! ;)

Har du funderat ngt på onsdagen? :)

Nu ska jag ner få lite liv in min nyvakna unge! Vi ska iväg och posta min gamla sadel som jag äntligen har fått såld! Dom pengarna behövde jag verkligen!

Ha en riktigt trevlig fredag!
Kram Nea

chokladblomma sa...

Visst är det gôtt med träningsvärk! Själv har jag sådan från mitten av låren och upp till brösthöjd.... var och red igår...!
Nu kommer snart sambon med slöaföräldrarmaten; McDonalds. Orkade inte laga mat idag, vuxna ska mumsa räkor! Med vitlöksbröd kanske? Det orkar jag nog fixa.
Ha en bra kväll!
Kram

Må Gott sa...

Tjusiga bilder! Men du - har du bilder på lantkök nånstans i dina gömmor? Behöver massor m inspiration på sånt vettu. ;-D

Träningsvärk kan du gott ha din godisgris! ;-) Så gottigt som du hade det igår med bubbel och massage och grejer. Sååååå mysigt!!! Var längesen jag var på sånt lyx nu, men när jag slutat plugga - DÅ ska jag beställa tid för helkroppsrenovering! :-D

Må godis tjejen och ha en riktigt mysig fredagskväll!
Kram Anette

Fröken Fräken sa...

Åh, ett spabesök hade jag behövt efter den här veckan på jobbet. Ge mig semester nu! Det känns som att jag inte kommer att orka att pyssla i helgen... men äsch, en sovmorgon och loppisbesök och sedan är jag nog på banan igen!

Precis, det gäller att även kunna se detaljer på bilder, se vad som man kan göra sin egen version på hemma. Tyckte att det var ett snyggt reportage i början av nyaste numret av Hus & Hem, om en tjej som jobbade som lagerarbetare och själv fixat sitt hus. Så himla befriande med en tjej som grejar och inte är arkitekt och har massor av pengar. Hon hade gjort snygga grejer i taggtråd, så då började jag tänka på dig!

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Josse :)
Javisst kan ni komma imorgon, jag har öppet mellan 10-15 i affären så vi är hemma :)
Skåpet får ni gärna ta med er direkt.

Vad det gäller Moa's jeans så har hon inte haft tid att åka in till stan denna veckan, hon har varit sjuk både igår och idag.
Men hon vill så gärna ha dem jeansen så det blir nog att åka och köpa dem nästa vecka ;)

Ni är välkomna imorgon ! :)

Kram Malin

En liten stuga... sa...

Snygga bilder !!!
Skull oxå vilja ha ett stooort hus med mer industriell inredning...men bor man i en liten stuga så gör man : - ))

Måste oxå skriva att jag fastnat för din blogg , följer den varje dag !!!
Har själv börjat (igen) men får la se hur ofta jag hinner/orkar...
Tack iaf för inspiratonen från din blogg : - )

MVH Michelle

Sara sa...

Hejsan
Kikar in och önskar dig en fin helg. Du har en award hos mig.
Kram Sara