torsdag 22 januari 2009

Tips & Varning!!!!

Hej hej....
Nu sitter jag här helt slö & mjuk som en barn rumpa på hela kroppen. Vi har haft en skön heldag. Tränat, Bubblat i bubbelbad både inne och ute - gissa om handduken va iskall när den hängde på kroken utomhus *huttrar* bastat, ångbastat = andnöd ;) och så min goa massage!! Luktade ljuvligt i rummet och hon använde en olja med doft av Apelsin & Chili,,, Mmmm!! Det är verkligen inget man gör FÖR ofta... *Tack Lisa*
**********************************************
Min förra Undersökning löd såhär:
Imon ska du byta liv, Vem väljer du?
Ni svarade:
Carina Berg: 5st 13%
Leila Lindholm: 21st 56%
Prinsessan Madeliene: 5st 13%
Rihanna: 8st 21%
De flesta vill vara Leila Lindholm, undra om det kan vara hennes hus och kök som lockar??? fniss,,, å så är hon ju lagom känd av en rolig anledning! MEN, det är 21st som är sugna på att föda barn snart =) hehe,,, för hon har ju en bebbe i magen!!!
Tycker att det är så himla kul, så tack för att ni svarar!!!


Kvistlacka är ju ett måste på allt "nytt" trä,,, tex vårat furu golv!! Vi har gjort av med några burkar på panel m,m. Så man har hunnit få lite koll på vilka som är bättre å sämre! I detta fallet så tycker jag att dom burkar som kostar lite mer,,, är bättre! Annars brukar inte alltid det dyrare vara bättre! Men just på kvistlacken stämmer pris skillnaden!! Den billigare sorten blir väldigt blank, och syns trots många färglager!
Något som gjorde oss, snopna va nu den senaste burken! Den va inte vit "genomskinlig" utan den va grön/blå! och blir även så när det torkar! Gjorde ju inget när vi ändå skulle målat,,, men tänk på det om ni ska köpa och lasera ytan! För de konstiga är, att det inte står nåt om färgen på burken!!! Hmmm....


Sen så vill Snuffe hälsa till sin bästis Viggo,,, att han får krya på sig och hoppas det gick bra med stygnen,,, Jag vill leka snart juh *vov vov*Ni är så gulliga som skriver så snälla kommentarer,,, jag som ändå inte ha haft tid att skriva tillbaka!!! =( men jag läser & lyser som en liten sol =)
Nu ska den ny knådade kroppen gå och nana kudde!

(oj, vad mycket text de blev) ;)

1 kommentar:

allt o inget med jeanette sa...

Ååh det lät härligt!
Du kommer nog sova gott inatt :)

Kul att se hur du river o grejar. O att du hittar fint under det fula sas... I vårt 70 talshus finns det liksom inget sånt :)

Tevlig helg!

Jeanette