fredag 30 januari 2009

NÄR räknas man som vuxen???

Hej hej...
Som jag skrev innan, så hade jag ju ett sånt drygt samtal med A-förmedlingen häromdan! Igår ringde både mamma & pappa hela dagen, men som vanligt kommer man ju inte fram. Idag kom pappa fram iallafall, då va min handläggare så jävla silkes len i munnen å trevlig!, och nämnde typ inget av allt som hon hade å säga till mig!
Varför är det alltid så, att folk behandlar en bättre med en vuxen vid sin sida?? blir så irreterad!! Läkare, handläggare m,m behandlar alltid en som om man vore ett barn, med noll respekt! Undra NÄR - vilken ålder, ska man ha fött 5 barn, vara bankchef, ett framgångsrikt efternamn eller VAD,,, för att folk ska lyssna på en..... Jag är ju ändå snart uppe i den höga åldern 26- snart gammal som gatan juh *fniss*
Jag tillhör inte dom, som VILL vara hemma å sjukskrivna, för då hade jag inte ständigt knaprat på havregryn, kämpat med min hypnos tant, ätit naturläkemedel som jag snart behöver en dosett till m,m. ;)
*muttrar*
Jag slängde ihop några Te-kakor idag, för att skingra tankarna! bakning - städning, de ä en bra sysselsättning...
Om ni vill ha receptet på dessa, så finns det längre ner på sidan, under "baktips"



Denna lille Filuren ha vatt å hälsat på & piggat upp mig,,, Alex (systers barn) fyller 9 månader idag
*Hurra hurra hurra* Nya fina kläder, på den stora dagen =)
- Det är ju jättekul att jag fick vara med på ett hörn, å bidra med något!!! Men Tyvärr Alex, så har du fått Mosters öron *skratt*




Så himla skönt att Fredagen äntligen är här,,, det är den bästa dagen av alla 7... God mat, dryck ev smaskig efterrätt och underhållande prog på Tv,n... (Let´s Dance) tycker det är lite tråkigt dock, att Maggan blev sjuk (fruktansvärt hemskt) jag hejade på henne!! Retar mig rätt mycket på Kitty, men men ja ja!!!! =)
Tittar in lite senare!!!
Tjing tjing!

15 kommentarer:

Grodmamman sa...

Förstår att du blir irriterad! Skulle jag också bli.
Visst är det härligt med fredag! Idag ska vi fira sambons bror som fyller år. Är ganska trött, men det blir nog bra när vi väl är där.
Han är för söt, lille Alex!:)
Kram

Fru Bes Blogg sa...

har precis hittat hit, men herregud vad snyggt du har hemma.... jag återkommer garanterat!

Trevlig helg!

/Fina

Unknown sa...

Hej Josse :)

En sån liten goding du visar på bild ! Så fin han är i sina nya kläder, "Fem myror serien" är bara så grymt fina tycker jag.

Och idag har jag inte kunnat hålla mig längre, skaffade en egen blogg tidigare ikväll. Jag har länkat till dig också, hoppas det är ok :)

Kramar Moa

Dicksonska våningen sa...

Hej Josse!
Inget har hänt här hos oss. Absolut ingenting :) Ingen murare och inget roligt alls förutom jobb, jobb och jobb... Vi har i och för sig handlat kakel igår och idag, till vårt källarbadrum.
Jag har pratat med vår murare och han kanske kommer i nästa vecka...
Men ikväll kollar vi På spåret och tar det lugnt.
Ha en skön helg!
A-förmedlingen suger!!! Jag har också varit i deras klor...
Kram Annika

Ullis/Leva på landet sa...

Tänk att man måste ta sin pappa til hjälp nrä man 26 år. Helt fantastiskt, not. Man kan undra vad de håller på med. Vilken gullig liten krabat du haft på besök.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

sand mellan tårna sa...

De där thekakorna skall jag skriva ut receptet på... scrolla ner sa du....

ser så smarriga ut!

och... barnvakt är fixad åt båda mina darlings så imorgon åker jag och sambo till stan.... ska leta efter jeans, underkläder, ja sånt man inte orkar prova när man har en 2 åring i provhytten och en 6 åring utanför..... =kaos!!!!

En sväng till bodyshop och så skall jag kika efter schabloner på panduroåterförsäljaraffären.... Har inte shoppat sedan annandagjul så gissa om jag LÄNGTAR!!!!

Kram kram.

//L

Anonym sa...

Gaaahhrrr...vad jag förstår dig!! Det är verkligen så och ofta pratar dem över huvudet på en precis som man är så liten att man inte förstår bättre! Sjukt jobbigt. Hoppas kvällen har varit fantastisk Kramar Emma

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Ni är ju helt makalösa på att fixa, allt blir så snyggt!

Stå på dig mot AF och FK. Du har väl läst i tidningarna, och sett på nyheterna vilka nötter det som sitter högst upp. Tycker egentligen synd om de som jobbar, antar att de har nån form av "nackskott" att vänta om det skulle vara tillmötesgående eller visa empati för oss vanliga. Men en vacker dag kommer det att slå tillbaka, var så säker! Jag håller på dig *ler*

Ha en underbar helg!
Må så gott!
Kram Lina

Hagbacken sa...

Hallå där och tusen tack för din kommentar...minns ej i nuläget VEM som gav mig uppgifter ang kotavlan, men jag har fått dem iaf! Kul att ha hittat hit, trevlig helg!

Kram Linda

Cazandra sa...

Vilken söt liten kille!!

Jättefint med kotavlorna över sängen - ny inspiration av gammalt :)

Själv är jag en ganska ny bloggerska med bloggen Galen i vitt, kika GÄRNA in till mej om du får en stund över!! Ha det gott!

Kram C

Mary-Laure sa...

Oh ADORABLE baby!

Britt sa...

stå på dig! Jag står på din sida!

Kram britt

Anonym sa...

Hej!

Vi tackar för te-kakorna. JÄTTEGODA!! Satt fint till frukosten i dag. Nya beställs omgående!
Klappa om Snuffe.
Nu drar vi till Skåne.

Massor av hälsningar
Hulta

Ekebo sa...

Förstår att du är irriterad, tycker ofta när man ringer sådana samtal så är de otrevliga. Men som sagt gör något annat och få det ur tankarna ett tag. Kram på dig! Malin

chokladblomma sa...

Ja du, tjejen, vuxen är du allt. Men det är ju alltid lättare att vara otrevlig i telefon också. TRIST! Förstår inte varför vissa handläggare beter sig sådär, vad tror de att de utför för jobb egentligen? Hoppas att det ändå löser sig på något sätt.
Jag har varit på kurs och lärt mig mer om ryttarens sits och fysiologi. Jätte-inspirerande! Och så har vi bott som drottningar! I alldeles underbar 1700-tals miljö!
Inte illa för en liten ridlärare!
Ha en bra dag!
KRAM