söndag 18 januari 2009

Spirorör =)

Hej hej alla som kikar in här =)
Vi donade för fullt igår,, men tog en liten kebab pizza paus =) på kvällen! Nu är jag igång igen, .... Spik, papp, m,m kämpade vi med igår,,, även små olika låd och inbyggnader fick de bli runt oönskade upptäckter som gammal el och sånt!!! hmm....
Jag har en förkärlek till rör,,, säkert en ensam sådan =) Så när detta svarta (ja, jag vet! avloppsröret) låter ju inte så hett kanske,, tittade fram bakom en inbyggnad "blev jag glad" plus att det va så fint,, och det svarta röret kommer att göra sig så fint mot den vita väggen!!! Självklart enligt mitt tycke att det ska synas!!!
Allt är målat en gång! nu ska lister upp och sen blir det målning igen.... Det dröjer nog ett tag innan jag börjar med murstocken,,, allt annat ska vara klart!
Vet ni,,, pga min rör-kärlek så kommer det nog att ingå ett Spirorör någonstans *hihi*
Tyvärr så är vi en man kort idag,,,, Andreas blev dålig inatt! Så nu är det bara Josefine som går med snickar bältet *fniss*

Tjing tjing!!!

14 kommentarer:

Milla sa...

Spännande... jag har aldrig mött någon som har en förkärlek till rör... Kom på att min morfar var rörläggare... honom hade du gillat! Tyvärr tog hans arbete på Eriksberg hans hälsa.
Följer arbetet med spänning...
Kram

Fröken Fräken sa...

Hade inte tänkt på att det var ett avloppsrör om du inte sagt något! Såg mer ut som en del till en kamin. Så länge det inte luktar ;-) så tycker jag att det blir hur coolt som helst.

Blev inget foto av brickan i dagens inlägg, gör ett nytt försök imorgon. Typiskt att det då är hur mulet som helst när man vill försöka fota. Just nu går jag här och väntar på sågförstärkning, kanske att min nya kökshylla kan komma upp idag!! Är så himla sugen på att få den på plats att jag inte kan fokusera på att göra något annat... ;-)

Grodmamman sa...

Det är det som är så roligt med dig, du har en annorlunda smak och ser det fina i saker som en annan aldrig skulle tänka på.
Ser ju läckert ut med det där svarta röret mot det vita, håller med dig helt!:)
Kram

Må Gott sa...

RÖR??? Tja...varför inte? Du brukar kunna förvandla de mest underliga saker till ljuva smycken. :-D
Skynda dig att bli färdig nu och visa hur det blev! Förresten tycker jag att du snart kan börja ha sightseeingturer i ert hus. Det skulle bombis bli en riktigt lönande verksamhet! Jag kommer stå först i kön!!! :-D

Må godis!
Kram Anette

anna sa...

Vad duktig du är som fixar o donar, vilket jobb! Men ack så roligt när det är färdigt sen! :)

Stolarna var ju inte direkt billiga. Kan ju hoppas på billigare kopior ;)

Vitt och nött sa...

men gud va snyggt de kommer å bli! å udda kärlek du har! haha :) men snyggt ä de iaf!

fasen va duktiga ni ä! vilken energi!
hoppas att din andra hälft kryar på sig.

kram!

Malla sa...

Svart rör passar ju jättebra i ert hus. Och vad spännande att hitta både säckväv och silverskedar=)

Kram

Vitt och Blått sa...

Ja älskar också att riva - det finns inget bättre med renovering! :) När är ert hus byggt? Ser att det är samma stående plankor som i vårt hus! Vårt tak har aldrig blivit sänkta till den nya "standardhöjden" 2.40 cm, kan inte fatta VARFÖR de gjorde så?! (Billigare att värma upp?) Vi har också högre - tycker det är fint, gör mycket med den där extrahöjden! Spännande att se hur det blir! Ha en skön söndagkväll! Kram Ewa

Dicksonska våningen sa...

Oj! Vad roligt att hitta en massa fina brädor och sådant som är original. Jag känner samma sak för mitt hus - jag vill veta vad som finns under! I taket i badrummet, som vi fortfarande grejar med..., satt det vass (!) och puts. Så säckväv är väl också ett sådant gammalt hederligt material man använde istället för den isolering vi har idag... ?!?
Kram Annika

Lundagård... sa...

Kul att se vad du donar på med! Rör kan faktiskt vara riktigt snygga, det på bilden ser hur snyggt ut som helst!

chokladblomma sa...

Oj då... kan ni skicka hit lite energi?!? Vad ni grejar!!! Och vad fint det kommer att bli! Fräckt!
Lycka till!
Ha det gott!
Kram

Rosengårdens Inredning och Nicke´s Egna sa...

Hej Josse!
Ja visst ni kan komma vilken dag/kväll ni vill ;) Bara ring innan så vi är hemma...
Det blir ju riktigt fint med avloppsröret svart mot den vita väggen.
Visst är det kul att rota i gamla väggar och tak...man vet aldrig vad man kan hitta...
Ha det gott och kraaam

Från koja till slott sa...

Hej!! Ni är ju helgalna!!! Har ni inte mycket jobb så skapar ni banne mig det!! Verkar ju vara en konstig sak du har med rören, har jag nog aldrig hört talas om!! =) Men det blir nog superfint när ni är klara med tanke på hur det ser ut i ert övriga hem!! Spännande med så gamla hus; man vet aldrig vad man hittar!! På gott och ont måste man väl få tillägga ...

Tack för kommentaren om vår hall förresten!!

Och du betalningen av kuddarna får du ju inte glömma!! Vet ju inte vart jag ska skicka pengarna!! Kanske stod på lappen som var med paketet men den är borta nu ju!!

Hoppas mannen din kryar på sig!

KRAM Pernilla

Millas hem sa...

Himmel, ni renoverar verkligen för fullt!
Kul!

Kram Camilla