lördag 28 mars 2009

Paus med Leila.

Hallo hallo....
Då va det Lördag! Ni glömmer väl inte att släcka lamporna ikväll???
Det är ju Earth Hour dags idag! Klockan 20,30 - 21,30 släcker vi lamporna, Tv,n och vår kära dator! Vi som har utsikt ut över hela stan - ska bli intressant å se hur mörkt det blir!!! endast värmeljus kommer att brinna här hemma!! (fast, kanske Tv,n få stå på) Grrrr "hemsk människa man ä" vi få la se!!!! Vill ni läsa mer om Earth Hour kolla in hit då HÄR


Fick min Leila tidning igår!!!! Hon blev min fika läsning nyss!!!! Jag blev dock lite besviken, eller så hade jag för HÖGA förväntningar på just hennes efterlängtade tidning.....
Rummet som är under förändring just nu är detta! Öppna spisen/balkong/genomgångsrummet!!!! Jaaa eller vad man nu ska kalla de!!! det är precis de som är problemet! jag vill att alla rum ska ha en funktion - någon slags mening!
Det kommer att hända grejer här,,, inga Jätteprojekt men dock en STOR förändring *Wiiee*
- Den fina spegeldörren va klädd med samma panel som resten av rummet! såg väldigt löjligt ut, alla spegeldörrar i huset har varit igen spikade med skivor!
Alla väggar i rummet är panel klätt,,, jättebra! MEN, nu tycker jag att de ä lite trist med panel - när man vet hur fina gamla grova bräd väggar
det finns där bakom *suck* Man ä ju helt hopplös :) :)


Tjing tjing
12 kommentarer:

knyppeldynan sa...

Hej!

Jag blev också jättebesviken på Leilas magasin... Skönt att inte vara ensam..

Ha en fortsatt trevlig helg....

Mvh
Rosita

Grodmamman sa...

Skönt att höra att det är fler än jag som blev besviken på Leilas magasin. Kände direkt att det inte var en tidning jag kommer att fortsätta prenumerera på.
Små projekt, hmm, finns det det hemma hos dig?!?:) När du drar igång så brukar det ju hända en hel del! Lycka till och det ska bli kul att få följa även detta rums förvandling. För det får vi väl?!?:)
Här hemma tittade sonen mycket konstigt på mig när jag började prata om Eart hour. Det är ju landskamp i fotboll och sändningen börjar kl 21!! Vi gör en kompromiss och släcker ner allt annat, utom tv:n. Fast vi får väl se för nu berättade brorsan att matchen inte börjar förrän kl 22.
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh jag dör... tänk om jag ändå hade gamla igen spikade spegeldörrar!! Åhhh vad fina de är!

anna sa...

Ännu ett projekt på gång, jag blir så nyfiken ;)

Å vilka fina alex påsar du sytt!

Även här får tv:n stå på ikväll, kan ju inte missa Robinson hihi

Kram

Fröken Fräken sa...

Har ju fortfarande inte kollat innuti Leilas tidning, men jag måste säga att framsidan inte var någon grafisk formgivningshöjdare precis... Men som sagt jag är ju inte heller så mycket för matlagning och bakning, som sagt (hihihi ;-) )så jag är nog inte rätt målgrupp för magasinet...

Jag kan ju inte slita bort väggmaterial så jag håller på att möblera om. Fast det tar mer tid än man tror, det ska släpas, flyttas om, kännas för.. osv - ja, du vet!!

Kan du tänka dig, det där plåtskåpet fanns fortfarande kvar på Återvinningen!!! Och jag kan ändå inte komma på var jag skulle kunna ha det. Har försökt pracka på det på alla möjliga, men vissa har tydligen svårt att se möjligheterna i det.. suck!!

Din tallrikshylla var förresten himla lik min!

Tulipa sa...

hej!
Alltid en massa härligt på gång här!
Älskar dina projekt!!!

Så du blev besviken på Leilas tidning, jag har inte fått min ännu, men du är den förste jag läser som blev besviken..ingen annan har yttrat något.
Får väl se vad jag tycker, men man förväntar sig något smaskigt ju!

Kram mariette

anne sa...

Hej!
Vet du, då är jag lika hoppläs som du!

Men jag kan inte fatta att man på 70 talet (och 60 kanske) slängde ut alla kakelugnar, spikade för all pärlspont, spegeldörrar och lade plastmattor över trägolven - jag fattar inte!

Men får ju vara glad i alla fall så länge allt det fina finns kvar bakom det nya fula... vissa hus är ju totalsargade där de har slitit ut precis allt gammalt... så synd!

Kul med nytt projekt hos er i alla fall - ska bli kul att se färdigt!
Kram Anne

chokladblomma sa...

Vi har sådan tur att spegeldörrarna har lämnats orörda. Fast det är väldigt spännande färg på dem...! Det kanske jag skulle visa på bloggen förresten?!?! Får ta kort i morgon!
Hopplös är du absolut inte! Visionär snarare!!
Ha en bra helg!
KRAAAM

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag är ofta här och smyger och gillar dina kreativa ideer..kommenterar sällan..sorry.
Kram Lotta

Torparfrun sa...

Spännande att se vad ni gör med detta rum, är helt övertygad om att det blir bra hur som helst :)
Frågan jag ställer mig är dock...har ni inte snart renoverat varanda hörn i erat hus ?! *s*

Kram Torparfrun

VITA NYANSER sa...

Vilket fint rum som du har på gång = ). Detta fina ska bli ännu finare...wow. Här hade vi tända ljus....och Robinson. Hoppas att ni såg en mörk stad, man såg tydligt vilka som gick in för det.

Ha en skön fortsättning på helgen !
Kram L-L

nea i det gula huset sa...

Ha ha..here we go again! ;) Du är sanslös..önskar att jag var lite mer som du. Tänk så fint det vore här hemma då! *drömmer*

Så du blev besviken. Jag blev oxå det i början, som jag sa. Men sen gillar jag den mer och mer!

Vad du är gullig och snäll som skriver så snälla saker om mig..som dagen till ära hade en ganska ok mage men däremot hade mundiarré! Stackars dig. Nästa gång ska jag vara lite mer tyst så att du får säga (klart) och berätta det du vill! Känner mig hemsk! :/
Men jag hade väldigt trevligt! Och ditt hem..Mmmm så fint det är! Ett fint hem, en väldigt go, mysig och snäll tjej..det är så det är!

Kram Nea