torsdag 2 april 2009

Amerikansk Veranda!

Drömmer....Hej hej!
Oj,,, vaknar till en solig dag även idag! =) härligt!
Vädret spelar stor roll - för ens energi i kroppen!!!
Solen strömmar in i köket och jag fortsätter att drömma om en Amerikansk Veranda! Längs med hela vår hus sida,,, Mmmmm, va de hade vatt härligt! Den skulle isåfall fått sin plats från köket! Här rakt fram vill jag ha gamla spröjsade glas dubbeldörrar som då leder ut till en fantastisk plats. Tänk som idag - bara öppna upp dörrarna och äta frukosten ute, mysiga kuddar och stort långt gammalt Brädbord med bänkar till eller mysiga korgstolar. En snygg härlig hängmatta där jag ska ligga med en bra tidning och en god drink =) eller varför inte bara en iskall Cola och en mängd med blommor.... Tända lyktor och en doft av Nygrillat!!!
Jaaaaaa, det ska bli sanning någongång!!! Hade vatt helt underbart!
Men än så är det bara en plan - så jag får nöja mig med att piffa och vårstäda på balkongen idag *fniss* få lite sol på näsan och ev baka nåt gottit att fika med i solen =) =)
Ha en mysig dag - tills vi ses/hörs igen!
Tjing tjing

7 kommentarer:

Jeanette sa...

Kände knappt igen mig!
Vad fint du fått till det på headern!! (kallas det så?)

Glasveranda är min dröm också!
Vi bor ju i radhus så tomten är begränsad...
Men grannen har byggt nån variant på baksidan, ut från köket, iofs :)

Så du har Soligt idag, härligt!
Inte vi... o kiden är lite hängiga så vi tar det lugnt.
Men baka är alltid trevligt o gott! ;)

Ha en härlig dag!

Kram Jeanette

Jeanette sa...

"kidsen" ska det stå såklart!!

Kram igen!!

Torparfrun sa...

Jag precis som du drömmer om en amerikansk veranda...med en sån där klassisk "häng soffa" :)
Som tur är drömma gratis, och det blir precis så fint som man vill i drömmarna *s*

Kram Torparfrun

VITA NYANSER sa...

Det lät helt underbart! Hi,hi...får vänta ett tag, hur långt är ett tag för dig....= ). Kan inte tänka mig så lång tid, snart fattar du väl hammaren och börjar spika = ).... Ditt kök är ju så fint, jag bara njuter av dina fina bilder. Lamporna är supersnygga, och fönstret och....Hi,hi...skulle kunna rabbla upp allt...= ).

Här är det segt, är så trött och har ingen energi till att fixa med någonting! Suck, jag vill bara vara pigg och ha energin. De dagar energin finns kör jag slut på mig själv. Ska vila en stund innan jag hämtar tjejerna.

Ha en skön dag i solen!
Kram l-l

Fröken Fräken sa...

Om jag får uttrycka min enkla åsikt så tycker jag att det ser urtjusigt ut som det är! HAr du visat någon bild på er balkong på bloggen? Kan jag ha missat det? Nu blev jag ju himla nyfiken på hur den ser ut! Meeen, det är ju klart att inget är så underbart att det inte kan bli ännu underbarare, en veranda skulle man inte säga nej till.. tänk att ha en dagbädd därute, och somna på en varm sommarkväll.. nu blev jag ju tokig av sommarlängtan!

Jag har lite ideer kring hur jag ska pynta min balkong tills det går att ha blommor ute, blir snygga grenar, lite betong, och stenar. Och så undrar jag - ska jag måla mina utemöbler avarta? tror att det kan bli bra!

Hem och Lycka sa...

Jaa, vill också ha en amerikansk veranda.. Beundrar ditt underbara kök..

kram

Kristina - Kix Koll sa...

Hejsan! Du har ett jättefint hem! Jag undrar om det är ok att jag "lånar" och publicerar en bild på ditt kök där dina två svarta lampor syns på min blogg i ett inlägg om just lampor? Med länkning till dig förstås! :):)