lördag 25 april 2009

Vit Vitare Vitast!


Godmorgon =)
Golvet blir Vitare & Vitare!!!! Numera är det ju samvetet som slår till - solen skiner - ligga inne å måla!!! Hmmmm,,,, ?? Men, man hinner ju med både solen och färgen =)
- Vilken skillnad det blir i rummet - så mycket ljusare, större och härligare :)
Tjing Tjing!!!

21 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Åh, SÅ FIIIINT. Allt du fixar med blij ju så fint!!!! Golvet ser underbart ut = ).

Kram l-l

Villa Carl Larsson sa...

Tjusigt värre :) Ha en skön lördag tjejen. Kram Josefin

Mitt hem är min borg sa...

Ja visst blir det stor skillnad.. Jätte fint.. Verkligen..
Så charmigt att det inte är helt perfekt utan har lite springor mellan brädorna..

Ha en skön lördag..
Kram!!

eva sa...

vitt är sååå fint! Kör själv med mkt vitt i hemmet! =)

SKOGSHUSET sa...

Heeej! Härligt med vita golv, men hur får man dom att hålla när man har hund eller som i vårt fall, en liten kisse? Tips efterlyses!
Sv: Självklart får du fråga:-) Bor inte i Ronneby, men utanför Karlskrona och jag såg lilla reportaget i tidningen "Mitt Karlskrona". Kul att det bor kreativa människor som du i denna landsändan också:-) Kram från Therése Algö (Tesse)!

ansku sa...

SÅ VACKERT!
Visst är det härligt med vita golv..
Ha en toppen lördag!
/kraaam Ansku

Hem och Lycka sa...

Å så fiiiint!

kram

Lilla huset på prärien sa...

Dösnyggt!! Önskar jag hade sådana fina golv. Då hade jag utan vidare bytt solsken mot lite måleri...

Kram Jenny

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!

Tänk att du är så berest så att du har varit i vår lilla stad = )! Själva stan i sig är inte så kul, men vi har fina grönområden och en superfin sjö. Det är en riktig idrottstad och bruksort.

Ernst och program = ),hihi....man kan ju drömma iallafall....= ).

Vad bra med ny medicin men superdupertråkigt med biverkningar. Hoppas det går över snabbt och hoppas att du får lön för dina biverkningar!!!!!!!!! Jag håller tummarna för att den här medicinen ska hjälpa!!!!!!!

Jag har inte varit i kontakt med företagsrådgivningen mer, ska dit om någon vecka. Jag sköt på det till efter reportaget. Jag har inget företag registrerat än, måste väl ha det för att kontakta leverantörerna. Åh, vad jag VILL ha min lilla bod.... SÅ mysigt, som hos Anette, åh vad härligt!!!

Nu ska det städas, jag storstädar, hi,hi...t.o.m torkat inuti ugnen (där knäpper de ju inga kort!!!) Ikväll hoppas jag kunna sitta och njuta av ett nystädat hem. Jag skitar ner så enormt när jag håller på med projekt. Stökar och lortar.... Jag är hopplös, nu ska detta bort!!!

Ha det bra, och du, klippa gräs , fuskigt, det finns ingen tanke på det hos oss, vi är glada att ha fått bort snön = ).

Kram l-l

På min gatan i stan sa...

Så fint! :)

Dom där dumlekakorna såg också väldigt mumsiga ut!

Kram!

Bygatan sa...

Grymt snyggt!! Ålskar din järnsäng som skymtar oxå!

Å du, här gillar vi att äta, hihi så dumle receptet ska absolut provas!

Ha en härlig lördag!

Kram Lena

chokladblomma sa...

Snyggt det blir!!
Reportaget ser ju jättebra ut! Sträck på dig tjejen! Du har ett skitsnyggt hem!
Ha en bra helg!
Kraaaam

Stjärnor & Champagne sa...

Urfint...Josse du får komma hit till Lkpg och övertala maken att jag får måla hela hustes golv. Hur är det med dig?, skäms att jag inte har mailat dig. Jag mår faktiskt väldigt bra av min medicin nu.

Kram Anne

Dicksonska våningen sa...

Vitt är oslagbart!

Kram Annika

VITA NYANSER sa...

Nämen fy då.....= (!!! Såna biverkningar orkar man ju inte med. Du är en sån otrolig kämpe!!! Så tufft du har det. Hoppas du har någon bra film du kan titta på, och att Snuffe kommer och pysslar om dig. Jag håller tummarna allt jag kan att biverkningarna ger sig snart så att du kan må bättre, och att medicinen biter på din mage ordentligt så du blir bra!!!!!!!!!!

Tänker på dig vännen!!! Sköt om dig!!!
Kram L-L

millandante sa...

Åh, här har jag bloggpaus pga begravning och släktbesök och så tittar jag in nu och slås av hur inspirerande din blogg är och av hur mycket man kan missa på bara en vecka!
Skrattar när jag läser att du vill stoppa pressarna inför tidningens utgivning, kan förstå dig... Men det var då en himla tur att du inte kunde det, det verkar ju vara ett jättefint reportage! Hoppas du känner dig stolt och nöjd nu efteråt! (Har själv varit med i några tidningar angående min sjukdom så jag tror jag förstår...)
Har jag nämnt tidigare att min släkt bor i Ronneby? Kul att du bor just där! Har många goa minnen därifrån... och en dröm är att hitta ett litet eget sommarhus en dag.
Många kramar och tack för dina fina kommentarer inne hos mig!!

Underbart med vitt trägolv! Så fint!!

VITA NYANSER sa...

Åh vad skönt för dig att må bra ett tag, innan nästa dos! Skönt att det finns tabletter ändå, men trist att må pyton i början = (!

Japp, det är på onsdag de kommer och jag börjar få ordning här hemma, så skönt. Ja, som sagt jag rör till otroligt mycket när jag har projekt. Det är så skönt att inte behöva kliva över saker längre! Nedervåningen glänser. Idag ska jag ta itu med övervåningen. Målar även garderobsrumsgolvet. Åh vad det är skönt att få lite fint här hemma. Ute behövs det oxå fixas, har fått hem möbler som ska fixas och de måste jag försöka ställa lite snyggt i väntan på nästa projekt....= ).

Ha det jättebra!
Kram l-l.

Olivia sa...

Är det i ditt hus?!
Man skulle kunna tro att det var hos drottningen eller nått, gud vad fint:) Jag länkar till dig från min blogg, säg till om du inte vill att jag ska göra det!

Jenny sa...

Hej Josefin!
Jättefint med vita golv!!

Ha en skön söndag,

Kramis Jenny

LIVS LYST sa...

Kjempe fint med helt hvite skinnende gulv!!

Hilsen Ljo ;O)

Vitt o Vältummat sa...

Så fint ditt golv blir. Vitt golv är en önskedröm
Hälsningar
Åsa Vitt & Vältummat