torsdag 7 maj 2009

Lite har hänt =)

Sen vi flyttade in.... =)
- Jag såg potensialen, högt i tak, stora fönster, vinklar och vrår...
Första dagarna i huset, målades de mesta utav de trä rena vitt!
Vi fick riktig fart vid 12 - 1 på natten, drack kaffe och grejade av ren lycka...
- Jag hade aldrig kunnat köpa ett färdigrenoverat hus, herregud vad skulle jag gjort då, med allt som snurrar där uppe. Utan detta va precis perfekt med "lättare" saker att göra! och verkligen potensial... Huset behövde oss, känner jag! för det har varit så nersläckt och fruktansvärt tråkigt.
- Och behövde eller de va värt att få leva upp på nåt sätt! jag tror att många i stan, märkte att det va nya ägare just i detta huset när vi flyttade in....
- Jag kommer aldrig sluta att dona, eller vilja vara klar... Utan ständig förändring kommer jag nog alltid vilja ha - bara för att jag ÄLSKAR DET SÅ MYCKET.....

Kaos bilder / dessa luckorna åkte snabbt ner och målades vita!!!


Skivor från spegeldörrarna åkte väck...Inte så lätt kanske att se på bilder...
Vi ser och vet nog mest själva vad som har gjorts,,, små till stora projekt! och ni alla som har hängt med här ett tag!!! VET =) =)

Lite återblickar är alltid kul,, har inte så många dock... synd, men det är väl så att saker man inte gillar! Fotar man sällan =) fniss....

Tjing Tjing
5 kommentarer:

Krydda Livet sa...

Alltså jag kan nog inte i ord beskriva vilken skillnad det blivit på ert hus (från de bilder man kan se). Helt otroligt! Och du har ju en så sjukt snygg stil som jag bara älskar! Wow vad roligt! Tack för all glädje du sprider med all den energi du har och allt fint du visar. Kraaam Josefin :)

Fridashus sa...

Hei.

Du har jo utrolig fin stil. Jeg liker den a lot. Huset trengte nok dere ja.

Kan du ikke vise bilder fra fasaden av huset??? Hadde vært morsomt å se!!!

Ha en god dag.

kram

Ardisia sa...

hallåjs! alltod roligt att se före- bilder! Hmm ska nog visa lite före- bilder själv också.. ;)

Ha en fin dag! Kramizz

Lilla huset på prärien sa...

Ni har verklien gjort fantastiskt fint där i huset! Jag önskar att vi kunde få lite fart här i detta huset men där finns tre små saker som sätter käppar i hjulet för det mesta... hmm.

Fast det är klart... hade vi bara satt oss för det kunde vi ju haft lite tid mellan 21-24 ca :)

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Undrar hur många liter färg ni gjort av med??:) Det är så kul att se före-bilder och eftersom jag följt din blogg ganska länge så kan jag ju se att ni lagt ner åtskilliga timmar i det där huset!:)
Här har vi haft besök av den tidigare ägarinnan och det var så kul att höra henne säga att hon var glad för att någon hade tagit hand om "hennes" hus. Hon hade velat göra så mycket och önskat så mycket, men inte kunnat genomföra det då hennes man var sjuk den sista tiden och sedan blev hon själv. Så visst, ibland tror jag faktiskt att husen blir glada för att bli omhändertagna!:)
Kram