lördag 9 maj 2009

Några lager senare =)









Några bilder som är tagna "in action" nu dock så är allt väck,,, väggar och tak.... =)
Papp & spik dragning (som numera känns som en deja vu) Tihi...
När vi ändå var i gång så åkte hall taket nere väck, fram kom ett ljuvligt trätak, några lager uppåt =)
Vilken TUR att jag STOR-städade igår ;)

Tjing Tjing



22 kommentarer:

syster doris sa...

Blir det vitt? Vi är påväg i vår hall, och det blåser åt gammalskolsals känsla...men vitt eller grått..svartvit rutigt golv..?? Vet inte riktigt. Led mig på vägen syster..:)
KRAAAM Tina

Efwa sa...

Vad spännande det ska bli att se hur trappen blir. Här i Provence tar vi det bara lugnt. Sista flyttlådorna packas upp en annan dag.
Kram Efwa

VITA NYANSER sa...

Åh vad spännande!!! Ni är ju helt otroliga på att ha projekt, och att ni tycker att det är så kul hela tiden = ). Er trapp ser ut som våran i gamla huset. Exakt sånt fönster oxå, åh...längar tillbaks ibland.

Vad kul att ni är på gång med garaget = ).... Jag ska kolla in min affärsplan, vilket man ska ha för att kunna gå till banken. Sen har jag träff i slutet av maj med Etablera igen. Jag måste låna till en start. Det var mycket frågor...kul....ska kika på dem igen och besvara.

Ha en superbra lördag!
Kram L-L

Everyday living etc. sa...

Vad roligt och spännande det ska bli att få se vad ni tänkt göra med väggarna. Det kommer bli så bra och snyggt med en trätrappa. Kram

Mikaela H B sa...

det ser riktigt kul ut, men jobbigt! Hur ska det bli sen?

Fröken Fräken sa...

Klart att jag låter er dona! Hur skulle det annars bli roliga och snygga inlägg från dig?! ;-) Ni verkar ju verkligen gilla att riva - fast vore min lägenhet inte en hyresrätt finns det ju vissa saker som jag gääärna skulle riva bort.. ;-) Istället får man gå på loppis och hitta lite snygga plåtsaker! Keep on riving! ;-)

K sa...

MAMA MIA vilken energi ni HAR ;D d kommer att bli sååå snyggt! Kan tänka mej att ni ska skaffa nån jädrans ny snygg trapp...stål kanse ??? VÄNTAR MED SPÄNNING !
Kramisar /K

ansku sa...

Visst är det spännande att riva! Vi har i princip rivit överallt invändigt =) sparat gamla plankväggar lite här och där..
Blir kul att få se slutresultat, kommer bli kanonfint!!
Ha en fortsatt trevlig helg!
//kram Ansku

Fia sa...

Oj de kallar ja riva de! Spännande! Får komma tillbaka och kolla hur de blir..nyfiken …nyfiken
Fia

Villa Carl Larsson sa...

Det är så roligt med dig Josefine, för du visar ofta hur det sett ut innan och vilken möda du/ni egentligen lagt ner på det fina resultat som framträder sedan. Sååå duktiga!!! Stor eloge till dig.

Kram Josefin

i Emmas vita hem sa...

Hej vännen! Oj vad jag blir impad av er, ni är såå energiska och fixar och trixar för jämnan! :) Så spännande att se vad ni har tänkt göra med trappen. Ha en mysig fortsättning av helgen! Många kramar Emma

Lilla huset på prärien sa...

Men hur orkar ni med allting!! Ni drar på med projekt efter projekt hur fort som helst juh! Varje blogginlägg är det något nytt golv som rycks upp eller en vägg som dras ned. *imponerad*

Det kommer bli störtsnyggt!!

K R A M

linnea-maria sa...

Tjoho ska ni måla råsponten? Det här blir spännande. Trevlig lördagskväll/linnea-maria

Millygarden sa...

Oj, vilken make over ni gör och så snyggt det kommer bli!


Kram Marina

Stjärnor & Champagne sa...

Lovar att låta er hålla på, hihi. Annars får vi ju inte se allt på bloggen. Jättefint att ta bort allt och antar att det skall bli svart...Skojar vitt förstås.
Ha det såååååå gott.

Kramis Anne

Wee Mary sa...

Hej!
Vad glad jag blev som hittade in hos dig. Så himla snyggt du har det, lite råare och det gillar jag.
Hämtar lite inspiration hos dig, tack!
Må väl,
/Marie

Grodmamman sa...

Jösses, hur orkar ni?:) Blir matt bara av att se bilderna!:)
Himla tur att du städade innan ni började riva!;)
Kram

Ekebo sa...

Spännade att se hur det kommer att bli.. skönt att det ser ut så hos andra också. Vårat kök blir nog aldrig klart. Ha det gott Kram Malin

Ullis/Leva på landet sa...

Du är för kul du:). Har ni inte jobb så skaffar ni er. Tänk att varenda gång så gör ni något klipp när ni river. Låter härligt med att få ett riktigt trätak nere. Nu är jag så nyfiken hur trappen kommer att bli när ni nu inte ens ska fixa det själva.

Ha det bra!
kram Ullis

Anonym sa...

Hej vännen!

Åh, det kommer bli så fiint!!
Ska bli spännande att se resultatet sen. Ni har sån energi och ork till allt, själv orkade jag nätt o jämt städa "light" igår, pust =)

Kramis L

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Men himmel vad ni är flitiga !!!
Gud så duktiga ni är, drar igång än det ena än det andra..och snabbt blir det klart också..jaa, ert hus är verkligen vackert...där du drar fram blir det alltid lyckat och fint !!
Ha det gott
Kraam Anette

Everyday living etc. sa...

Haha, vilken misss av mig, hihi ;) Men vad kommer trappan vara gjord i? Nyfiken? jag? näch då :D

Kram