måndag 17 augusti 2009

Bullar & 100 Mil

Godkvälla.....
Bakade mina ut tjatade bullar häromdan,,, men ack så goá.... Socker och vanilj i mitten =) Nu ligger 2 st i min mage.... =)Vi har varit lite halv slitna idag.... Vi körde ju som sagt 100 Mil igår.... Då blir man lite halv mööööör i kroppen.... Men guuuuud va gott vi sov inatt =)
Vi små donar här hemma, för på Torsdag kommer Johanna & Mari hit. Oj vad tiden går, nyss va det flera månader tills den dagen,,, nu är det redan på Torsdag.... Men OJ, vad kul..... =)
Kraaaaaaaam j
(Bull receptet finns längst ner under "Baktips")5 kommentarer:

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Mums vad gott det ser ut! Det receptet måste jag bara prova. Hoppas allt går bra på torsdag! Vilken tidning kommer din hus att vara i? Är lite nyfiken :) mångar kramar, Emilia

Filippas vita sa...

Åh, vad fikasugen jag blev :-)
Vad roligt att Johanna och Mari kommer till er, de är ju så duktiga! Förstår att de har valt att komma till ert hus, det är ju sååå snyggt.

Helt Enkelt sa...

Gooooda bullar... Måste genast prova när tillfälle ges =)

Lycka till på torsdag, mycket stress innan förstås, men ack så roligt...

Otroligt bra inlägg, ditt förra! Det är bara att köra sitt eget race så får andra hänga med om dom vill, eller hur?! Jag gillar din blogg, skarpt!!

Kram A-M

Ardisia sa...

Mummms , oj, nu blev jag sockersugen, jag som försöker köra GI stenhårt :S

God natt! //Mia

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Vad bra att de är enkla att göra. Jag är inte en elit i köket precis :) Då får jag hålla utkik efter repotaget. För jag vill verkligen se mer av ditt hus :) Kramar