söndag 16 augusti 2009

Hallo....
sitter juh som sagt i bilen, och har haft god tid att kolla runt hos alla möjliga... Och blev väldigt snopen, häpen och förvirrad....
MÅNGA skriver att dom är sugna på att sluta blogga och tycker att det mest handlar om fjäsk, skryt & att man härmar varandra!!!!
Hmmmm,,,, att det finns små blogg"familjer" m,m. Hmmmm....
Jag tänker att herregud, det är ju bara å sluta om man inte vill, jag uppfattar inget som fjäsk, man ger och tar ideér och inspiration. Det är väl det som är bloggens syfte till stor del. Man behöver ju inte kommentera, eller ens läsa dom. Och vilka som är lilla bloggfamiljen, har jag ingen aning om.... Kanske är det jag som inte gör detta av dom orsakerna, därför inte märker små intriger!!!! Trist, typiskt tjejer tänker jag.....
Jag bloggar för att jag älskar inredning, det är mitt liv och hobby. Härligt att kolla hos likasinnade, och jag tycker att det är jätteroligt, älskar att fota, och kan någon känna glädje över det jag gör¨så är det bara ett plus....,, ingen press eller ångerst.... Så ska det ju inte va...
Allt är ju frivilligt - och man gör hur man vill på sin egna blogg.
Bloggen finns för MIN skull - ingen annans.....
KRAAAAM J

30 kommentarer:

Tant brun sa...

Kanon inlägg,,, håller med helt å hållet!
Kramen A

Hannis sa...

Jäkligt bra skrivet!
Det som förvånar mig är just den där fjäskbiten.
Om man tycker att någon gör något bra ska man inte puffa för det då?
Det är väl en styrka att kunna ge beröm och fantastiskt roligt att folk gillar det dom ser.
Hela bloggandet är ju inspiration,både att ge och få!
Vet inte heller vilka lilla bloggfamiljen är=))
Men vet att jag och många andra gör det för att det är så kuuuul!

Du,förresten...
Mycket fina detaljer i ditt hem!
Din söa hund är liksom pricken över i:et=))

Ha en go vecka//Kram Hannis

Kamomilla sa...

Halloj tjejen!
Du har bara så 100 % rätt i dina ord! Bloggandet ska vara kul, inte pressande, inte tävlande- utan ett utbyte av tankar och ideer. Ett eget bollplank och en möjlighet att få feedback för det man gör!!

Och din blogg gillar jag skarpt! Du har en sån sprudlande energi som smittar av sig och gör en glad!

Kamomilla

Ullis/Leva på landet sa...

Håller med dig helt och hållet. Att blogga gör man ju för man gillar det och för sin egen skull. Tycker också att det är jättekul att få en massa bra idéer.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Engelska Villan sa...

Håller verkligen med. Vad trist! Hoppas att de som känner så hittar tillbaka till inspirationen igen.
Kram Anna

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Jajamän!! Du skriver så bra! Jag bloggar oxå för min egen skull och blir bara glad om folk vill kommentera. Blogg betyder mig inspiration, energi och ideér - bara positiva saker. Allt annat stuntar jag! Ha det så bra - hoppas att du fortsätter LÄNGE!! :)

Maria sa...

Du har så rätt, man bloggar för att det är kul och inspirerande att följa andras bloggar. Jag läste nyligen ett inlägg på en blogg där en tjej skrev att hon skulle sluta blogga. Resultatet blev att hon fick många smickrande kommentarer och övertalningar om att hon skulle fortsätta. Dagen efter kom inlägget om att hon nu beslutat sig för att fortsätta. Jag vet inte, men ibland tycks folk skriva att de ska sluta blogga för att väcka lite uppståndelse.

johanna sa...

Hej
Jättebra skrivet!!!!!!!
Kraaaaam

Filippas vita sa...

Hej! Håller med dig helt och hållet. Visst förstår jag att man kan tappa inspirationen och vill sluta blogga, men då är det ju bara att sluta.

Jag har läst bloggar under något års tid och fått massor av inspiration, det var som om ett helt nytt inredningsliv börjat. Nu har jag nyss börjat att blogga själv och jag tycker att det är jätteroligt! Det ger mig så mycket!

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!

Oj, jag har missat allt det där, hi,hi....sköööönt! Kanske för att jag är blondin....eller...= )...har inte bloggat så mycket i sommar så det där har helt gått om mig! Håller helt med om allt du skriver, jag bloggar oxå helt för egen del, min lilla egotripp = ), plus att få träffa härliga människor som dig! Bloggen är bara positiv, en positv värld (för det mesta alltså). Jag njuter av denna bloggvärlden och det är nog inget som får mig att sluta. Jag tillhör gärna denna bloggfamilj av likasinnade härliga människor. Vi forsätter på fri vilja som du skriver.

Kram L-L

Ardisia sa...

så saaaaant!
Ha det bra gumman, kramis //Mia

Fröken Fräken sa...

Jag fattar inte heller riktigt det här.. bloggar göra man väl för sig själv, att man tycker att det är kul och för att det handlar om något som man är väldigt intresserad av. Om man inte tycker att det ger något så är det väl bara att sluta blogga? Måste säga som Maria, skriver man sådant bara för att man vill få många kommentarer? Och härma.. om man inte vill att någon ska göra eller ha precis samma saker som en själv, varför visa upp det i bloggen då?

För min del har jag i princip bara mött glädje och snälla personer genom bloggen, och vill verkligen inte att det ska bli något slags intrigskapande och "innegäng" här i bloggvärlden.

Lilla huset på prärien sa...

Gud så bra skrivet tjejen! Det är sant att man ska skriva för sig själv och visa det man vill visa och då blir det ofta bäst. Om man inte känner för att skriva längre så är det bara att sluta juh. Eller pausa lite tills inspirationen återfinner sig.

Det är kul att läsa din blogg och dina olika påfund!

Kram Jenny

Sophia sa...

ÄLSKAR din blogg!

Marie sa...

Jag bloggar av precis samma anledning som du, för att jag älskar inredning och för att det är så otroligt kul med alla likasinnade här ute. Har heller aldrig uppfattat något som fjäsk eller skryt, tycker istället att alla är otroligt gulliga och hjälpsamma. För mig är bloggandet enbart något positivt som jag ägnar mig åt för att det är så otroligt roligt och inspirerande.

Ha en bra ny bloggvecka!

Kramar Marie

syster doris sa...

...bara skrattar,...folk borde slappna av...tycker att du har så rätt! o att jag ÄLSKAR din blogg är SANT! Inte fjäsk alls faktiskt!
:)
Krams
Tina

Betongängeln sa...

bra skrivet - det ger ju så mycket inspiration och är så kul att se hos andra, man får så mycket idéer och tips och det är min tanke med det hela att kunna dela med sig....gillar att kika in till dig...ha en bra vecka....
kram
annelie

Anonym sa...

Det där sa du så jäkla bra!!!! :-) Håller med till 100 %!! Har haft svackor när jag känt mig otillräcklig... men jisses,,jag är ensamstående 3 barns mamma och egen företagare..jag gör det jag orkar och vill, den som vill kolla in min blogg är mer än välkommen, har jag möjlighet kollar jag tillbaka, annars får det va...Ha det bäst!! :-)

Hem och Lycka sa...

Bra inlägg! Att härma någon anser jag inte som fjäsk utan det är väl att man blir inspirerad och vill testa/köpa nåt själv. Lika gärna som att köpa ett likadant klädesplagg köper man samma mjölkkanna eller vad 17 nu handlar om.

Bloggfamiljen har jag inte en aning om vad det är för nåt. Och att sluta blogga för att nån annan anses fjäska tycker jag är urlöjligt. Det är väl bara att sluta läsa just den bloggen då om man nu stör sig på det.

Min blogg finns också för min egen skull, jag inspireras av andra och jag hoppas att jag kan inspirera andra också. Och jag är glad att jag funnit så många likasinnade vänner som jag gjort, underbart!

kram Mia

Anonym sa...

Kära vän!

Högtidligt va? *fniss*

Håller precis med dig!

Lägger man ut saker på blogggen får man räkna med att det är till för att inspirera andra, och då säger jag inspirera!!1 Inte att man stjäl ideér för vem kan säga vem som var först med vad?

Vill man int blogga så varesegoo och sluta!

Jag älskar din kreativitet och energi....just nu har jag inte samma energi och jag bloggar precisi när jag har lust....för det är väl så det ska vara?

Sedan älskar jag din lilla Snuffe, sååå pöt!

Kramelikram
Lena

Hanna sa...

Jag håller också verkligen med dig, inget att tillägga, bra skrivet!

Fortsätt inspirera :)

Kram Hanna

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Vaaa, jag sitter här bara och gapar..jag fattar ingenting !! Jag säger precis som du, man bloggar för att det är så himla kul..de som irriterar sig, de ska sluta..bloggandet ska vara roligt, ingenting annat !!
Din blogg är kanon, du har roligt och det både syns och märks !!
Ha det gott
Kraam Anette

Else´s Bod sa...

Go Girl!!
Helt korekt!!
Kram
Lisa

Börjelundskan sa...

Håller med till 100%, klart att man bloggar för sin egen skull och ingen annans. Sen om man kan inspirera någon ja, då tycker jag bara det är en bonus. Jag säger som du har man tröttnat så är det väl bara att sluta eller ta en paus. Nej mera inspiration och glädje, detta är ju som att läsa ett fantastiskt "Inredningsmagasin" med oändliga sidor av underbara kreativa repotage med vackra bilder till,.....dessutom gratis, kan det bli bättre.

Ha en bra dag! Kraaam Cin

Vitt Hemma sa...

Å du har så himla rätt!! Tråkit med personer som ska förstöra och bara vara såå negativa. Det är så otroligt många som får ut så otroligt mycket av sitt bloggande, så låt de få göra det och ifred!

Kraaam

...Tre rum och kök sa...

Hej!

Ja, kan inte göra annat än att hålla med...men som vanligt finns det andra som inte "tycker" som oss! Bara att strunta i, och ha lika kul med bloggandet som innan :-)

Ha en trevlig måndag!
Kram Lina

Grodmamman sa...

Säger som alla andra! Jag håller med dig fullständigt!:) Min blogg skriver jag för min skull och kan jag inspirera och glädja andra med det jag skriver så är jag glad!
Bloggandet har gett mig så mycket och jag har fått kontakt med nya "vänner" så jag lär nog blogga ett tag till!:)
Kram

Från koja till slott sa...

Det här har jag nog tydligen missat!! =) Men precis som ni andra så håller jag med, man bloggar för sin egen skull och inte för andras. Alltid kul att utbyta ideér och tankar samt få massor inspiration! Jag tycker bloggandet är ett ypperligt skyltfönster där man kan ta del av andras och dela med sig av sitt eget inredningsintresse!

Keep up the good work! ;)

Kramar Pernilla

Rockmamman sa...

Jag håller helt med.

Jag älskar att kika in till dig.. har tom börjat tänka att det där skulle ju josse kunna få, hon som verkar gilla sånt..

Ibland är jag sugen på att sluta men det är bara av tidsbrist eller för att självkänslan är lite låg för tillfället..

Men jag kör på när jag hinner o så länge jag tycker det är skoj..

Ha dte fint!

Kramar!

pysseltanten sa...

Hallojsan tjejen...
Hihi...jag skrev nästan PRECIS desamma som du...igår...=))
Blev oxå både ledsen o lite arg, när jag läste den ena efter den andra, som funderade på att sluta...
O just ANLEDNINGARNA...
Jag kan väl köpa att man tappar inspirationen ibland...o tappar SUGET helt enkelt...men just det här att liksom LÄGGA ÖVER på andra...nope...
de köper jag INTE...
Måtte DU aldrig ha de tankarna...
för du e en av mina favvo inspiratörer!
Ääääälskar dessutom att du UPPDATERAR så ofta...=)))
Ha de nu riiiiktigt bra...
Kraaamizar Git