söndag 27 mars 2011

TÄVLING!!!!

Godkvälla!
Idag slog min räknare på bloggen 700 000 läsare :)

Och det måste vi fira med en liten utlottning!!!
Denna ljuvligt prickiga Turkos/Gröna kannan, som passar perfekt nu till vårens alla fika stunder....

Skriv en kommentar i detta inlägget, så är du med i lottningen!!!
Kanske lite om VARFÖR du gluttar in till just mig =)=)



Tjing Tjing


109 kommentarer:

Fröken Kråknäs på vift sa...

Varför jag gluttar in till dig då och då är mycket enkelt:
Du har en så färgstark och läcker blogg att jag inte kan låta bli att titta in för att inspireras. Färg, färg och åter färg!!

Kul med den makalösa siffran 700000.

Ha det gott!
Katarina

KROnPRINSESSENE sa...

GRATULERER med super-høye og velfortjente besøkstall :)
Har deg på blogglista og må alltid innom å se på dine kreative påfunn og fine ting til butikken...
Vil veldig gjerne være med i trekningen, for har dilla på den fargen for tida!

Anonym sa...

Jag gillar dina spontana stil och att du uppdaterar bloggen ofta, samt att man inspiraras av din inredning och att den dessutom finns till salu. H. Ulrika

Karin Gustavsson sa...

Grattis!
Jag såg ditt fina hem i tidningen hus och hem, sen dess kollar jag in din sida nästan varje dag. Så kul med inredning som inte alla har hemma.

MVH Karin

Marie - Systrarna sa...

Det finns så mycket energi här inne! Du bjuder på dig själv och har ett makalöst vackert och coolt hem som inspirerar.
Jag vill alltså vara med och tävla!
Kram/Marie

Anonym sa...

Det är så skönt med dig att du inte är så slätstruken och vanlig som "alla andra". Det är så skönt att läsa att det finns folk som vågar ta ut svängarna i livet lite, och inte bara tar det säkra kortet vitt och beige hela tiden!

Dreamgirl sa...

Jeg er gjerne med. Er under en uke siden jeg oppdaget nettbutikken din og den pirret min nysgjerrighet til å følge deg videre :)

Trude sa...

Så fiin premie...er selvsagt med i konkurransen:)
Jeg leser bloggen din fordi jeg liker stilen din...ikke noe mer hokus pokus enn det:)

Fröken Abbe sa...

Har följt dig ett bra tag. Fastnade för ditt vackra boende som inreds personligt, men i en väldigt tidlös men samtidigt modern stil. Sedan var det kul när du äntligen kunde öppna din butik, som jag hoppas kunna besöka någon gång!
Kram

Jenny sa...

Jag tittar in för att det alltid är lika härligt att påminnas om hur du förverkligat din dröm, för att du många gånger har så fina saker att visa, för att det känns gott att känna dig - för att du och din blogg gör mig glad helt enkelt.

Anonym sa...

Hei.Så fin mugge, i nydelig farge.
Er ofte innom bloggen din, da jeg elsker stilen din. Du gir meg mye inspirasjon, og vi har lik stil hjemme.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

The House sa...

Jag kikar in hos dig för att hela du är så inspirerande :-) en riktigt Pippi Långstrump!
Alltid härligt med nån som bryter det trygga och säkra inredningsmönstret!

Fortsätt vara di själv!

/Frida

Tina sa...

Det finns bara en som kan inreda på ett så originellt sätt och det är DU!
Så himla tufft och så verkar du vara en riktigt skön prick..alltid kul att läsa dina glad inlägg!

Kramelikram Tina

Anna sa...

För att jag älskar att se foton från ert hus!
Grattis till 700.000!

Det vita dårhuset sa...

Grattis =)!!
Och roligt att du delar din glädje i en fin utlottning*
Jag kikar in för att jag gillar DIG! Du ger mig energi genom rutan bara genom att visa ditt jag. Underbar glad och mysig verkar du vara...
Och den har du ett av dom intressantaste hem jag sett ;)

Många kramar Erika

Siris Hjem sa...

Gratulerer så masse med 700000 besøk. Det er jo helt villt :)... Jeg ser ofte innom bloggen din fordi den er så spesiell, og utenom "det vanlige".
Her er det masse inspirasjon å finne.

Klem fra Siri

Min lya och jag sa...

Åååå vilken underbar kanna,självklart vill jag vara med i tävlingen och hoppas på tur :-)

Kikar i flera ggr per dag i din undebart härliga blogg. Skön stil,underbara färger och tips på vad man kan hitta i din fina web butik...helt enkelt därför :-)

//Linda

Anonym sa...

Hej!
Älskar din stil och ditt sätt att inreda! Och din butik sen då, längtar tills nästa gång det blir ett besök där! Så mycket fint!
Vispskålen skulle passa fint i pojkvännens kök på landet.. ;)

Anonym sa...

Kanna menar jag såklart! Hihi

Duse Pasteller sa...

JA! Jeg vil gjerne være med, om jeg får lov!!:)
Blir kjempe-inspirert av din vågale og glade stil! Du har så mange fine møbler som jeg gjerne kunne tenke meg å ha!'Er en ganske ny følger, men gleder meg alltid til dine innlegg!!

Legger en link til konkurransen på min blogg, om det er ok?

Janni:)

Barnens Hjältar sa...

Jag gluttar in för att du har en sanslöst färgstark och positiv personlighet, det gillar jag skarpt! Det braiga Innehållet i bloggen får man på köpet ;-)

I ett litet hus sa...

Åhh nu måste jag vara med! Kikar in hos dig för att läsa om nyheter i din butik men framför allt din coola inredningsstil som inspirerar massor! Tokgillar både din blogg och butik!
All lycka!
Mvh Lotta

Tina sa...

Med allt ditt underbara nytänk och skaparförmåga så bara måste jag titta in här innan varje dag når sitt slut. Det har nog blivit ett beroende! Du kommer att gå långt! Man blir verkligen inspirerad! Lycka till i fortsättningen också! Kram från Tina i Ekenäs

Pieni Lintu sa...

Grattis!!! ♥

I love your style and handcrafts!!!

-Pienilintu

Annis sa...

Precis vad jag skulle behÖva! Krosssade minn favvokanna i klinkersgolvet förra helgen! Min 5-åriga son påminnde mig om att man inte fick säga jävlar.. phu!
Jag kikar in till dej varje dag, du är min drog. ;) Du har en härlig stil, underbar inredning och jag vill bara gå runt i varje vrå i ditt hus och spana in allt snyggt du skapat!
Anna.th@spray.se

Marina sa...

Jag är inte förvånad över dina 700 000 besök och jag står nog för en hel del av dom...=) Det är alltid kul att kika in hos dig, fullkomligt älskar din inredningsstil och din glada personlighet! Ha en riktigt bra ny vecka...=)

Petra sa...

Halloj! Tittar in flera gånger i veckan eftersom man blir så glad och inspirerad av din blogg! =)

Jenny Bergvall sa...

Åh de där vill man ju inte missa chansen på att vinna. Varför jag kika in här?? För jag är beroende av din blogg! Den är så inspirerande och härlig helt enkelt!
KRAM Jenny

ingela sa...

Köpt mig ett gammalt hus som jag nu renoverar, och fixar på egen hand. Fått mycket inspiration genom att kolla in era projekt! Att det faktiskt går att fixa, och sätta sin prägel utan att ha en massa pengar går faktiskt!Det handlar mycket om mod, mod att sätta kofoten i väggen. Man klarar det mesta genom att läsa böcker, och inspirerande bloggar!!

Anna sa...

Hej tycker din blogg och din affär är så härligt annorlunda och kreativ. Jag kommer och besöker din butik i sommar när jag är på besök hos vänner i karlskrona!!
Må gott Anna Kärlekspannkaka

Mirijam sa...

Ditt spralliga humör, dina coola frisyrer, alla glada färger, shoppingtips från butiken och bilderna på GULLESNUFFE! Man blir ju så glad och peppad av din blogg!

Emma sa...

Åh vilken snygg färg på kannan. Riktig snygg vårfärg, nu vill jag ha bort all den vita snön och in med massor av färger istället. Varför jag är in här och kikar med jämna mellanrum är för att du har ju en sån sjukt snygg stil och underbar webshop. I vintras fick ett par raggisar följa med mig hem från din webshop, hoppas att jag får chansen nån gång att besöka din butik.
Kram Emma (lillsyrran)

ulrika sa...

Åh, den där skulle jag vilja ha jordgubbssaft i när jag bjuder på fika i trädgården=)

Varför jag kikar in här? Jo, det är för att jag gillar kombinationerna i din inredning och de smarta lösningarna. Och framförallt älksar jag fäårgklickarna.

tilda sa...

Grattis till 700 000!!!
Kollar in din blogg varje dag för att få ännu mera inspirationoch tips.Alltid kul att läsa vad du/ni hittar på oxå!
Hoppas på den finfina kannan =)
Kram Tilda

Vardagstugg sa...

Grattis till alla besökare!
Jag är här inne varje dag för att kika på allt snyggt som kommer till butiken, ditt jättesnygga hem och för att få en energikick av din färgstarka personlighet =) Mycket lyckad kombo för en toppenblogg!

Ha en trevlig dag!
Annelie

Anonym sa...

Älskar din blogg, du är så där härligt galen som jag alltid velat va. Både inredningsmässigt och personligt med dina frisyrer och färger. Tycker det är underbart med människor som vågar lite... Du är orsaken till att mitt hem har en del galna ideer (till mannens fasa hihi)Kannan skulle bli en present till en vän, där den skulle passa perfekt till fika i bersån. Helena

Bea sa...

Jag tittar in på din blogg varje dag för jag älskar att du blandar färger, industri och gammalt. Jag och min sambo letar hus just nu och tack vare dig har jag massor med ideer och inspiration till det kommande huset.
Fortsätt som du gör och ha en underbar dag!
Bea

Sandra Granström sa...

Hallå där!

Älskar ert fina hus! Du har verkligen fått till allt jag fantiserat om i huvudet i verkligehten! :) Härliga färger, gammalt och nytt, lite lantligt, personligt...ett hem som inte liknar någon annans!

Extra kul med webb butiken med både snygga kläder och en massa andra prylar som jag vill ha!! :D

Dessutom verkar du gilla att exprimentera med ditt hår lika mycket som jag :)

Anonym sa...

Härlig mix av inredning mode inspirerande bilder eller bara en kort resume av din dag...allt det och lite till gör att jag gärna följer din blogg.Kannan hade jag gärna vunnit.annars får jag väl invänta nästa presentkort hos dig så jag kan handla den själv hihihi.stort grattis till att bloggen och butiken går så bra.härligt!
Annika.
dojjan74@hotmail.com

Sophie M sa...

Jag vill också vara med! :D

Det har blivit så att jag bara måste kika in hos dig varje morgon. Du sprider en sån häftigt positiv energi genom din blogg! Att umgås med dig irl måste ju vara som att dricka Red Bull! ;) haha

Keep spreading energy girl! :)

/Sophie

Svenngården sa...

Gratulerer!!

Jeg titter innom bloggen din, for her finner jeg så utrolig mye kul inspirasjon!!

Elsker hjemmet ditt!!

God uke til deg :)

-Amalie

becca sa...

Grattis till alla besökare!
Jag är gärna med i din utlottning, jätte fint pris. Jag tittar ofta in till dig, tycker om all härlig inspiration du bjuder på.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

Unknown sa...

Åhh så många läsare, bra jobbat Josse :)

Jag är en trogen läsare för jag gillar din stil och allt som du lyckas handplocka runt om i världen till din lilla exklusiva butik!

Pick mee!!!! :)

Kram

Anonym sa...

Är ofta inne på blogg för att de är kul att se och inspireras av alla färger och kolla i din butik,kannan är ju ett exempel på det Ha det gott

Tanja sa...

Jag vill va med!

Kollar in till dig för attt du har sån drivkraft. Jag förundras över hur du lyckas genomföra alla dina projekt. Önskar jag hade hälften av din energi!

Tanja

Jennie sa...

Åå den kannan hade ju passat perfekt med hemmagjord rabarbersaft på dukade sommarbordet!
Varför jag kikar in hos dig? Du inspirerar till tusen, visar att man kan gå över gränserna och tänka på ett annat sätt och du gör så fina saker så man blir sugen på att själv sätta sig vid symaskinen!
Har själv tagit steget och börjat tillverka egna alster och ska nu stå på min andra marknad! Superkul!! Håller tummarna för lite tur i tävlingen...

Ha en skön dag, Jennie

lenaratzer sa...

Hej Josse =D
Jag vill vinna.. Jag tillhör ju din trogna skara som tittar in varje dag och kollar vad du nu gjort för något fint som man kan vara avundsjuk på =D Och kanske kopiera hihihihi

My Kennerwall sa...

Jag kollar din blogg för du är så härlig och för att eventuellt se en liten bild på min kära lilla hund. Fast mest kollar jag för att få se mer av ditt underbara hem än 30 sekunder av din hall varje morgon ;-)

(Nu ska vi se om jag får in den här kommentaren eller om jag är så helt jäkla dum i huvudet som jag faktiskt börjar funderar på om jag är, hur svårt ska det vara liksom :-)

Massor med kramar
My

sandra s sa...

Denna blogg är en så härlig insprirations källa med massa underbara färger och former!
Jag älskar det!

Hoppas du aldrig slutar:)
Kramar Sandra i Varberg

Anonym sa...

Följer din blogg för fantastiskt bra inspiration, blir lika glad varje gång.

//Sara S

Jen sa...

Hej!
Jag hittade till din blogg igår. Genast la jag den i feeds så jag kan följa den. Blev verkligen glad att jag hittade din blogg. Super intressant och mycket tips och ideér fick jag av dig :)

Eva sa...

"För att jag blir fylld av inspiration"

Kram Eva

Anonym sa...

Vill gärna vara med och tävla! Grattis till din många besökare :) Men det är inte svårt att förstå! Du sprider en sån glädje och energi att man bara måste titta in till dig varje dag, för jag blir på bra humör av dina inlägg och ditt otroligt läckra hem! Kram kram Annika

Lotten sa...

Grattis till 700tusen besökare! Jag tittar in till dig pga av din härliga stil i industri chic som jag tror du är ensam om i Sverige ;-)

Kraam Lotten

JessicaC sa...

Wow vad kul. Gillar starkt din stil med industriellt och recycling. Shopen är alltid fylld med vill ha prylar, ME LIKE =).

MVH Jessica

Unknown sa...

Heeeej!! Ja de var ju inte så svårt..:)) Jag kikar in här för du har ett sprudlande och roligt sätt..Man kan nästan höra dig tjoohooa genom cybern..haha..Å jag gillar allt det du visar,både hemma hos dig och i din butik...Annorlunda,läckert och härligt...KRAAAAM/Annelie

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Hit tittar jag inför det är nästan alltid fyllt av glada färger och fina bilder! Det smittar av sig!!
Jag är gärna med!!

24seven by [bo:bakk] sa...

För att du är så jäkla inspirerande och har så otroligt bra smak. ;)

Jag har länkat till dig från min nyuppstartade blogg, hoppas det är ok.

Hälsningar- Helena

Unknown sa...

Hej! Du har en helt underbar blogg! Blir glad och inspererad av att titta in här! kram Linda

Turid sa...

Hei! Vil gjerne bli med på trekningen av den flotte kannen! Jeg elsker turkis! :-)
Kommer innom bloggen din fordi den gjør meg glad og inspirert. Du våger å være annerledes og i tillegg svøært fargerik, og det synes jeg er herlig! :-)

Klem, Turid

Zazzan sa...

Klart jag vill vara med och tävla! :-)
Jag var inne i din butik i Ronneby och köpte en Pippi-kofta strax innan jul. Det var ju jag som kom med tåget från Karlshamn, som du kanske minns?
Jag är så himla nöjd med koftan, och sen beställde ju min kille en till fast i den andra färgkombon från dig som jag fick i julklapp sen. :-)
Nästa gång jag är i Ronneby tar jag en liten runda in till dig igen. Jag tycker du har så mycket fint! :-)
Kram

Anonym sa...

Hei!
Jeg leser bloggen din fordi du har så fin stil! I tillegg var jeg i butikken din i Ronneby i fjor sommer, og fikk kjøpt masse fine ting til huset vårt :) Da tipset du meg om bloggen din.

Hilsen Linda Elisabeth.

Kirsi sa...

I really love your style and beautiful pics.


Have a sunny day :)

Kirsi

Jenny sa...

Jag tittar in för att jag gillar både alla inredningsinlägg och kläder som du beställer till butiken! Titta gärna in på min nystartade blogg om du vill fördriva tid med andras pyssel- och inredningsprojekt!

Annas vita hus sa...

Din blogg är värd en glutt var eviga dag.
För att du har ett genuint jag.
Du sprider inspiration till oss som ej samma möjligheter att inreda har.
Men när jag ser på dig, vet jag att även om det kommer ta många dar, även jag en framtid inom inredning har!

Tack för en superbra blogg!

Kram Anna

Syster och Jag sa...

INSPIRATION
KORT OCH GOTT ÄR SKÄLET VARFÖR JAG TITTAR IN HOS DIG!
LOVE IT!

HOPPAS PÅ TUR NU :)
KRAMAR SANDRA

Suveliina sa...

Congrats!!

You have a beautiful house and beautiful blog. I love the details and your style. Just awesome!!Have a great day!

Cheers
Suvi

Liza sa...

Jag kikar in hos dig för att du inspirerar så mycke!!

Mvh Liza

Bitta sa...

Åhh, jag som älskar turkost OCH prickigt!=) Gillar allt m din blogg, inredningen, det glada humöret och fina kläder! Samt söta Snuffe!=)

malena melin sa...

tittar in här varje dag för du har så underbart mycket fint i din shop och gillar ditt sätt att inreda!!

Unknown sa...

Hei, jeg vil gjerne være med!
Dumpet tilfeldig inn på bloggen din nå nylig etter å ha sett link på en eller annen annen blogg... Liker det jeg ser! Elsker By Nord-putene dine (kudderna?) :)
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

heisan,
gratulerer ;-))
kikker innom hos deg, - du har en annerledes, frisk og fargerik blogg!!! liker det.
ha en fin kveld.
mvh Tove
mail; dideidem@online.no

Nettans värld sa...

En glutt hos dej gör mig så glad
och jag får massor av positiv energi

Anonym sa...

Hejsan, är en trogen, icke själv bloggerska, som kikar in till dej ALLTID då jag är på datorn. Det som är så kul med din blogg är att du dagligen har nya inlägg, det upopskattar jag. De flesta andra bloggar jag följer med är ganska "vita". Din är ju rena motsatsen , och det lockar mig att titta. Fortsätt i samma stiol! H Carina, Åland

Anonym sa...

Tittar dagligen in för att du är helt klart i särklass inom bloggvärlden d.v.s. i en klass för sig. Du sticker verkligen ut i jämförelse med alla andra inredningsbloggar. Dessutom får jag mycket inspiration av din högt personliga stil :D

Kram Anna S i Dalarna!

Anonym sa...

Det är tokigt, det är roligt, och jag blir GLAD!!

Ha det gott!
Anna Ställ, Säter

annasaramaria sa...

Hejsan!!

Jag blir alltid lika glad och inspirationen får sig en kick, både inrednings- och klädesmässigt, när jag tittar in på din blogg.
Tack för det!! /Mia

Anonym sa...

Jag kikar in av den enkla anledningen att du gör mig på gott humör! :)

//Therese Jonassson, Malmö

karin k sa...

Man gillar liksom både DIG & BLOGGEN. Du verkar vara så glad! då blir man själv på glatt humör. Som ett vitamin piller hela DU


Karin i Uppsala

Himlavit sa...

Mitt första besök hos dig idag och vilken härlig energi både i din blogg och butik. Jag har redan rekomenderat din sida till 2 vänner som jag vet letar efter grejer som du har :)
Jag har preeecis startat en egen webbutik men har mkt kvar att lära och fixa :)
Till min lycka hade du en utlottning jag självklart vill vara med i. Jag har faktist också en utlottning hos mig på himlavit, så välkommen :)
Kram från mig
Tessan

Systrarna Virrpannor sa...

Vilken underbar vårfärg och ett stort grattis!!

Du har så himla skön stil, massa fina saker som inte finns överallt.

Kommer sambons och min tripp bli av i sommar, så kommer jag definitivt besöka din butik och prova massa fina kläder!

Kramar Mia

Anonym sa...

Hejhej!
Flyttar antagligen till lägenhet till sommaren och det enda jag kan tänka på är inredning!! Hade jag kunnat hade jag antagligen tagit med mer än hälften från ditt underbara hem och butik.. Du inspirerar! =D
Sol i sinne! Mvh Therese i Skåne!

Mollymera sa...

Första gången jag kikar in till dig, hittade hit från Fröken Abbe. Klart jag vill vara med i tävlingen, nu ska jag kika vidare!!

Kramis

Fröken Grön sa...

Oj, den där var läcker, - klart man vill vara med på utlottning!

Återkommer till din blogg för att den helt enkelt är "one of a kind". - Du är verkligen en befriande fläkt här i "Blogglandia"!

Må så gott!
/Anna-Karin

Mariana sa...

Halloj!

Jag är en fegis på färg, så just därför är det så härligt att få drömma sig bort bland dina färgsprakande foton och önska att man vågade.

Tack för all inspiration och en jättebra webbutik.

Turkost gillar jag så det är bara att hålla alla tummar...

millasv sa...

Klart att jag vill vara med!
Jga kikar in till dig dagligen för att din blogg gör mig på glatt humör.

Mvh
millasv

Anonym sa...

Klart jag vill vara med i utlottningen. Kikar in på din blogg dagligen och får en riktig kick av all färgstark inspiration du fixar till. man blir glad. Har tom besökt din butik.

Hälsningar
Ingela i kristianstad

Millygarden sa...

Grattis till 700 000tusen besök!
Ja varför kikar jag in...det är för att du har en egen stil som inspirerar mig!

kram Marina

Anonym sa...

Bara för att jag ÄLSKAR Din Blogg, gillar din inredningsstil. Handlar från din butik. LOVE!!! =D

ANNA N. (Skaraborgare)

Pyssel och Trams sa...

Du har en så himla härlig stil och jag älskar verkligen blandningen med allt gammal och nytt!
En riktig inspirationskälla!=)

Mvh Anna

Anna Bengtsson sa...

Hej!
Jag har blivit beroende och måste glutta in till dig varje dag för att se hur du fixar och donar. Jag älskar den stilen du har det industriella och lite råa,super!!!
Du är så kreativ och inspirerande.

Mvh Anna Bengtsson :-D

http://lenalarssons.blogg.se sa...

Du har helt enkelt världens bästa inredningsblogg :) GRATTIS! Kraaam.

Frida sa...

Jag gluttar gärna in här
För att se, få inspiration, idéer och glatt humör!!! Älskar din blogg!!!!
Kannan skulle passa strålande hemma hos mig!

Nina sa...

Bloggen din er rett å slett den MEST inspirerende av alle der ute!! Ikke bare hvit... Moro med farger å litt annerledes ting.
MVh Nina
ninasjoevold@gmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag kollar in din blogg i stort sett varje dag därför att jag älskar din inredningsstil, att du publicerar mer bild än text, me like! Du är också en härlig inspirationskälla med din smittande positiva livsnjutar-stil. Det märks tydligt att du älskar att leva och njuta!
Härligt och fortsätt så!
Kram/ Kjerstin
kjerstin@pointit.se

Anonym sa...

Hej!
Jag kollar in din blogg i stort sett varje dag därför att jag älskar din inredningsstil, att du publicerar mer bild än text, me like! Du är också en härlig inspirationskälla med din smittande positiva livsnjutar-stil. Det märks tydligt att du älskar att leva och njuta!
Härligt och fortsätt så!
Kram/ Kjerstin
kjerstin@pointit.se

fem barns mamma sa...

Hoppsan, dat hade jag glömt, tack för påminnelsen:-)

Kikar in för att jag gillar ditt sätt att skriva, enkelt, vardagligt och kortfattat!
Men även för att jag får inspiration till att sy, pyssla, måla och inreda!
Och för att det är kul att följa vad som händer i butiken, nya varor, mässor mm.

Tycker helt enkelt att det är roligt, lätt och inspirerande att följa din blogg!

Kram Emma

Helen sa...

Jag följer din blogg via Bloglovin', så jag missar ALDRIG ett inlägg från dig! Och jag älskar dina bilder på SNUFFE! Han är bara för charmig!
(Självklart gillar jag din härliga inredningsstil och webbutik, också! ;-).)
Kram!

Creative Pink sa...

Här hämtar jag inspiration, jag gillar din kreativitet, och hur du blandar gammalt och nytt och även lyfter fram diverse hantverk såsom textilarbeten osv.
Man blir glad av alla färger och så tycker jag Snuffe är supersöt.
=)

Mia-Mia sa...

Din blogg är som en insperations kick, man blir alltid glad av den. Får alltid ideer och ha begär. Tur att man kan shopa med ögonen, annars skulle det vara ont om pengar hos mig.
Kramar från mig

Anonym sa...

Hej! Jag älskar din blogg för att den är personlig och färgstark (i dubbel bemärkelse!:))

hälsar Kristina
kristinalind(at)hotmail.com

Unknown sa...

Hoppas att det inte är för sent att vara med i utlottningen!

Får massor av inspiration av din blogg. Samlar på mig massa gobitar nu när vi snart ska bygga ett helt nytt hus. Gillar din stil!

Kram

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!

Åh, vilken tur att jag hann med att anmäla mig till din superfina tävling, den vill jag vinna = )! Jag kikar in till dig för att du är en supergo bloggvän, du bjuder på dig själv, sprudlande härlig tjej och har ett superfint hem där det hela tiden händer nya saker i, och för att Du är just DU = )!

Stor kram, nu håller jag tummarna... L-L

Anonym sa...

Hei! Jeg titter innom din blogg, fordi
* du tør å være modig i dine valg!
* det er en blandingsstil
* du gir enorm inspirasjon til å bruke det jeg allerede har!
* viser meg nye måter å sette sammen ting på, som gjør at jeg tør å kjøpe det jeg liker, og at det blir morsomt interiør av ikke å følge bare en stil:)

Ha en god dag!!
(ps håper jeg vinner!;))

klem Birgitte

cC sa...

Du är en sprudlande och färglad energikälla vilket du smittar av dig på alla som får turen att hitta till din blogg! Enkelt och roligt med mycket hjärta och en stor portion inspiration, både till inredning och livet! Tack för att du bjuder in oss till ditt hem och delar med dig av så mycket! Det stänker härliga färgklickar i mitt och tydligen många andras liv också (me tanke på det otroliga gensvar du fått här :))

Keep up the good work!
Kram/Cicci

fröken knopp sa...

För att du är helt galet underbar, sådär galen som gör en glad o som gör att man själv vågar här i livet... Tack för att du är du!!

O givetvis vill jag ha en liten chans att vinna den ljuva kannan..:)

Kramar Elin

Unknown sa...

Du är en stor inspirationskälla och du har så ärliga och äkta blandade blogginlägg.=)
Jag gillart!!

Mvh Tina

Tinatilda@hotmail.com

Anonym sa...

För jag får:

Inspiration
Naturligtvis

Mycket glädje
Yttre och inre inredningsidéer

Hemtrevliga
Och
Underbara tips
Sen blir jag alltid shoppingsugen
Emellanåt ger jag efter för suget..

------Kramar Charlotta------------

fiffi sa...

Jag tittar in till dig, för du gör mig så jäkla glad. <3