måndag 27 april 2009

Att Inspireras....

Hej hej...
Att kolla på underbart inspirerande hem är nåt som jag älskar! Oftast gillar man bara vissa bitar eller detaljer som man kan snappa upp....
Men att gilla precis ALLT är magiskt!!!
Dessa två bilderna ger mig Gåshud,,, japp så Tossigt! Men så är det!!! Jag fullkomligt älskar detta och vill ha Allt, känslan, sakerna och rummet =) =) =)



Det är en Fotograf som heter Emma Lee
Som har tagit dessa foton,,, Ohhhh! jag älskar hela rummet, Kontrasterna, harmonin och hur varenda sak är sååå viktig för hela rummet!!!! Mmmm, jag blir glad och njuter!!!
Tjing Tjing



11 kommentarer:

Ardisia sa...

Inte konstigt det, rummet är ju jättefin och unik!
Dream on.. och ha en bra dag! Kram Ardisia

millandante sa...

Härligt när bilder inspirerar så!
Kram

Galleri MochB sa...

Ser precis ut som dej, så jag kan förstå att du gillar bilderna... :O) Kram Mia

Grodmamman sa...

Som du säger, det är väldigt sällan som man gillar allt på bilderna!:) Har full förståelse för att du gillar detta helt och fullt! Det står "Josse" på de bilderna!
Kram

Everyday living etc. sa...

Jag håller med, underbart hem, men jag tycker allt att ditt är finare :) Tycker också de påminner mycket om ditt hem, i stil och färger. Ha en fortsatt underbar vecka.

Kram

Vitt och Blått sa...

Härliga bilder du visar! :) Ha en skön kväll! Kram E

Dicksonska våningen sa...

Jag förstår att du gillar den. Det ser ut som din inredning hemma hos dig :)
Fönstren var fantastiska!

Kram Annika

gamla skolan sa...

Ja , underbara bilder från en underbar inredning ! Skulle lätt kunna flytta in där direkt ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Stjärnor & Champagne sa...

Hm det där är ju hemma hos mig...Hihi. Underbara bilder du visar..

Stor kram Anne

Lundagård sa...

Härliga bilder, tycker också att hela din blogg är väldigt inspirerande och roligt då du uppdaterar så ofta, tittar in ofta fast jag inte alltid tar mig tid att kommentera. Ha det så bra i vårsolen!

bykerstin o. butikblandannat sa...

Skitsnyggt rent ut sagt! Helt i min smak också. Fast jag vet inte om jag hade vågat inrett riktigt så hos mig själv. Bra att vidga vyerna! Gillar verkligen din blogg, cool stil har du och mycket smarrigt att äta bjuder du på också. Härligt! Kram Kerstin